Volkswagen Jetta

€7,500 €6,000
 • Volkswagen Jetta ne shitje 2.0 Benzine dhe Gas, Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona. - NRG MOTORS
 • Volkswagen Jetta ne shitje 2.0 Benzine dhe Gas, Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale. 2.0 Petrol and CNP, Year 2012, Manual Transmission. Economic and comfortable car up for 5 persons - NRG MOTORS
 • Volkswagen Jetta ne shitje 2.0 Benzine dhe Gas, Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale. 2.0 Petrol and CNP, Year 2012, Manual Transmission. Economic and comfortable car up for 5 persons - NRG MOTORS
 • Volkswagen Jetta ne shitje 2.0 Benzine dhe Gas, Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona. - NRG MOTORS
 • Volkswagen Jetta ne shitje 2.0 Benzine dhe Gas, Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona. - NRG MOTORS
 • Volkswagen Jetta ne shitje 2.0 Benzine dhe Gas, Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona. - NRG MOTORS
 • Volkswagen Jetta ne shitje 2.0 Benzine dhe Gas, Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona. - NRG MOTORS

Volkswagen Jetta for Sale 2.0 Petrol and gas, Year 2012, Manual Transmission. Economic and comfortable car up for 5 persons.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Air conditioning
 • Xenon
 • Alloy wheels
 • ABS