Audi A3 S Line

€11,000 €8,500
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania
 • Audi A3 S Line for sale 2.0 FSI Diesel - NRG Motors Albania

Audi A3 S Line, Viti 2011, Trasmision Automatik S Tronic.

Makine komode dhe sportive per 5 persona.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Kondicioner
 • Sallon Lekure
 • Sensorë parkimi
 • Disqe Alumini
 • Cruise control
 • ABS
 • ESP
 • Distronic
 • GPS
 • Sedilje me ngrohje
 • Tavan Panorama
 • Music HarmanCardon
 • Key less go
 • Xhama te zinj
 • Clima tronic