BMW X3 28i Xdrive

€15,500
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors
 • BMW X3 ne shitje, Shitet BMW X3, BMW ne shitje. BMW X3 28i Xdrive - NRG Motors

BMW X3 28i Xdrive, Viti 2013, Full Options.

Transmision Automatik, 1998 cc.

Makine luksoze dhe ekonomike e sapo ardhur nga Kanadaja.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Kondicioner
 • Sallon Lekure
 • Xenon
 • Sensorë parkimi
 • Disqe Alumini
 • Cruise control
 • ABS
 • ESP
 • Kamera Parkimi
 • Start stop
 • GPS
 • Sedilje me ngrohje
 • Tavan Panorama
 • Kamera 3D
 • Sedilje me Memorje