Mercedes Benz C Class Evo 220 (Shitur)

€5,300
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors
 • Mercedes Benz C Class Evo 220 for Sale - NRG Motors

Mercedes Benz C Class Evo 220, Viti 2004, Transmision Automatik.

Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Kondicioner
 • Sallon Lekure
 • Xenon
 • Sensorë parkimi
 • Disqe Alumini
 • ABS
 • ESP
 • GPS
 • Sedilje me ngrohje
 • Music HarmanCardon
 • Pedana anesore