Mercedes Benz E250 Bluetec 4 Matic

€27,000 €23,000
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors
 • Mercedes Benz E Class for Sale, E250 Bluetec 4 Matic 2014 - NRG Motors

Mercedes Benz E250 Bluetec 4 Matic, Viti 2014, Transmision Automatik.

Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Timon Elektrik
 • Kondicioner
 • Sallon Lekure
 • Xenon
 • Sensorë parkimi
 • Disqe Alumini
 • Cruise control
 • ABS
 • ESP
 • Kamera Parkimi
 • Start stop
 • Blind spot
 • GPS
 • Sedilje me ngrohje
 • Tavan Panorama
 • Bi-Xenon
 • Music HarmanCardon
 • Pedana anesore
 • Timon me ngrohje
 • TV DVD
 • Key less go
 • Xhama te zinj
 • Clima tronic
 • Kamera 3D
 • Sedilje me Memorje
 • Baxha