Mercedes Benz ML 320 Bluetec (Shitur)

€12,000 €10,500
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors
 • Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje - NRG Motors

Mercedes Benz ML 320 Bluetec ne Shitje, Viti 2009, Kambio Automatike.

Makinë luksoze dhe e rehatshme deri në 5 persona.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sedilje me ngrohje
 • Baxha
 • Sedilje me Memorje
 • Kamera 3D
 • Xhama te zinj
 • TV DVD
 • Pedana anesore
 • Music HarmanCardon
 • Tavan Panorama
 • GPS
 • Distronic
 • AMG line
 • Kamera Parkimi
 • ABS
 • Cruise control
 • Disqe Alumini
 • Sensorë parkimi
 • Xenon
 • Sallon Lekure
 • Kondicioner