Volkswagen Passat (Shitur)

€11,500 €8,000

Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. – NRG MOTORS

Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. – NRG MOTORS

Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. – NRG MOTORS

Volkswagen Jetta ne shitje Durres – NRG MOTORS 2.0 Benzine (mundesi per tu bere me gas 100%), Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

2.0 Benzine (mundesi per tu bere me gas 100%), Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

2.0 Benzine (mundesi per tu bere me gas 100%), Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

2.0 Benzine (mundesi per tu bere me gas 100%), Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

2.0 Benzine (mundesi per tu bere me gas 100%), Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

2.0 Benzine (mundesi per tu bere me gas 100%), Viti 2012, Transmision manual. Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte.

Markat që tregtojmë janë: Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, etj.

Shërbimet e qiradhenies së makinave ofrohen 24 orë në 247 ditë në javë, me çmime më të ulëta, me automjete ekonomike dhe komode.

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte.

Markat që tregtojmë janë: Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, etj.

Shërbimet e qiradhenies së makinave ofrohen 24 orë në 247 ditë në javë, me çmime më të ulëta, me automjete ekonomike dhe komode.

Volkswagen Passat ne shitje 2.0 Diesel, Viti 2013, Transmision Automatik. Makine ekonomike dhe luksoze per 5 persona.

  • Sedilje me ngrohje
  • Sedilje me Memorje
  • Xhama te zinj
  • GPS
  • Sensorë parkimi
  • Sallon Lekure