VW Golf 6 (Shitur)

€8,500
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors
 • VW Golf 6 for Sale, Year 2012, Automatic - NRG Motors

VW Golf 6 1.6 Bluemotion & Eco Sistem, Viti 2012, Transmision Automatik. Makine ekonomike dhe komode per 5 persona.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Timon Elektrik
 • Kondicioner
 • Sensorë parkimi
 • Disqe Alumini
 • ABS
 • ESP
 • Kamera Parkimi
 • Start stop
 • GPS
 • Sedilje me ngrohje
 • Timon me ngrohje
 • Key less go
 • Vete Parkim
 • Xhama te zinj
 • Clima tronic
 • Kamera 3D
 • Sedilje me Memorje