VW Tiguan (Shitur)

€8,500 €6,900
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors
 • VW Tiguan for Sale, Year 2009, Automatic - NRG Motors

VW Tiguan ne shitje 2.0 Benzine, Viti 2009, Transmision Automatik.

Makinë ekonomike dhe komode për 5 persona.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Clima tronic
 • Pedana anesore
 • GPS
 • Kamera Parkimi
 • ESP
 • ABS
 • Disqe Alumini
 • Sensorë parkimi
 • Kondicioner