Si te blej nje makine me keste?? Tek NRG Motors ju mund te blini makinën që dëshironi duke e paguar me këste! Ju mundësojme pagesa me këste te ulta.

Si te blej nje makine me keste??

Tek NRG Motors ju mund te blini makinën që dëshironi duke e paguar me këste!

Ju mundësojme pagesa me këste te ulta deri në 7 vite nëpërmjet Iute Credit & Mogo!

Financim 100% deri në 9000 Euro.

Gjithashtu ofrojmë mundësi NDËRRIMI & VLERËSIMI të makinës tuaj.

Për blerjet me këste, ka vetëm 2 kushte:
– Mjafton të jeni të siguruar tre muajt e fundit diku ju ose një i afërmi juaj.
– Të mos keni kredi të këqia (të pa shlyera)

Këstet mujore varen nga shuma e kredisë dhe kohëzgjatja, që ju i percaktoni me agjentin a kredisë së Iute Credit ose Mogo. Normalisht ne ju referojmë në zyrat perkatese.

Ps: Tek ne mund të blini me këste vetëm makinat tona!