NRG Motors – Treg Automjetesh Durres, Makina ne Shitje Tirane, Makina ne Shitje Durres, Automjete ne Shitje Durres, Makina Luksoze

NRG Motors – Treg Automjetesh Durres, Makina ne Shitje Tirane, Makina ne Shitje Durres, Automjete ne Shitje Durres, Makina Luksoze

NRG MOTORS
Rreth Nesh
NRG Motors, Makina ne Shitje & Qera

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave Off Road me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Kanadaja, Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte. Markat që tregtojmë janë: Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen etj.

Shërbimet e qiradhenies së makinave Off  Road ofrohen 24 orë në 24, 7 ditë në javë, me çmime konkuruese, me automjete 4×4 dhe 6+1 vende.

NRG Motors gjithashtu ofron shërbimin e transfertave me makinë si dhe organizimin e tureve Off Road në të gjithë Shqipërinë.

Çmime Konkuruese
10 Vite ne Treg
Markat më të mira
NRG Motors - Treg Automjetesh Durres, Makina me Qera Durres, Makina ne Shitje Durres, Automjete ne Shitje Durres, Automjete me Qera Durres, Makina Luksoze NRG Motors - Concessionario di Automobili in Albania, Vendita Auto Usate Durazzo, Noleggio Auto Durazzo, Agenzia di Noleggio Auto Durazzo Albania
Tregu më i madh
NRG Motors synon të jetë koncencionari më i madh i makinave në Shqipëri.
Çmimet më të ulëta
Gjithmonë mundohemi të ofrojmë cilësinë më të mirë për çmimin më të ulët.
Asistence 24/7
Ofrojmë asistencë në rrugë 24/7 për klientët e makinave me qera Off Road.
4x4 Off Road

Eksploroni natyren e Shqiperise pa u limituar nga rruga apo makina juaj.

0278f131-f877-48f2-ba00-9629559e6bae-min
SHIKO ME SHUME
SHIKO ME SHUME
Car Transfer

NRG Motors ofron shërbimin e transfertave private me makinë në të gjithë Shqipërinë.

luxury-vehicle-provided-private-airport-transfer-min
SHIKO ME SHUME
SHIKO ME SHUME
Sigurimi i makines

Te NRG Motors mund të siguroni makinën tuaj me TPL, Green Card, Casco, Mini Casco.

SHIKO ME SHUME
SHIKO ME SHUME

NRG Motors – Treg Automjetesh Durres, Makina ne Shitje Tirane, Makina ne Shitje Durres, Automjete ne Shitje Durres, Makina Luksoze

NRG Motors – Treg Automjetesh Durres, Makina ne Shitje Tirane, Makina ne Shitje Durres, Automjete ne Shitje Durres, Makina Luksoze

NRG Motors – Treg Automjetesh Durres, Makina ne Shitje Tirane, Makina ne Shitje Durres, Automjete ne Shitje Durres, Makina Luksoze

NRG Motors është një agjeni qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte.

Markat që tregtojmë janë: Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, etj.

Shërbimet e qiradhenies së makinave ofrohen 24 orë në 24, 7 ditë në javë, me çmime më të ulëta, me automjete ekonomike dhe komode.

WhatsApp WhatsApp us