Show on page
24 Autos
 • 9 Autos
 • 12 Autos
 • 15 Autos
 • 18 Autos
 • 21 Autos
 • 24 Autos
 • 27 Autos
 • 30 Autos
 • 33 Autos
 • 36 Autos
 • 39 Autos
 • 42 Autos
 • 45 Autos
 • 48 Autos
 • 51 Autos
 • All Autos
Sort by
Last Added
 • Last Added
 • First Added
 • Cheap First
 • Expensive First
 • Make A-Z
 • Make Z-A
×
MORE OPTIONS
Loading
shitet

Mini Cooper Countryman All 4 2.0 Diesel

Mini Cooper Countrymann 2.0 Diesel  All 4, Viti 2012, Transmision Automatik. Makine shume ekonomike dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : Countryman
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 154,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2.0 Diesel cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : green
 • Price Type: : Negotiable
€9,900
shitet

Mercedes Benz SEL 560 V8

Mercedes Benz SEL 560 ne shitje, Viti 1987, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : SEL 560
 • Year: : 1987
 • Mileage: : 180,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 5600 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€10,000
shitet

Audi A5 Quattro S Line

Audi A5 ne Shitje Durres, 3.0 Diesel Quattro S Line, Viti 2011, Kambio automatike, Targa Shqiptare, 250.000 km - NRG Motors - Makina ne shitje Audi A5 ne Shitje Durres, 3.0 Diesel Quattro S Line, Viti 2011, Kambio automatike, Targa Shqiptare, 250.000 km - NRG Motors - Makina ne shitje Audi A5 ne Shitje Durres, [...]

 • Auto Version: : Quattro S Line
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 190,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€11,000

BMW 528i 3.0 Benzin-Gas

BMW 528i Xdrive 4x4 Benzin - Gas. Viti 2008, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dokumenta te rregullta. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : 528i
 • Year: : 2008
 • Mileage: : 270,000
 • Fuel: : Petrol+CNG
 • Engine: : 2993 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : beige
 • Price Type: : Fixed
€7,999 €7,000
shitur

Audi A8 50 TDI Quattro (Shitur)

Audi A8 50 TDI Quattro, Viti 2014, Transmision Automatik. Full Options. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : A8
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 220,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€20,500
shitet

Nissan Qashqai +2

Nissan Qashqai ne shitje 2.0 Diesel, Viti 2011, Transmision Automatik. Full Options, Panorama. Ne gjendje te shkelqyer.

 • Auto Make: : Qashqai +2
 • Auto Version: : Qashqai
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 136,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 7
 • Color: : grey
 • Price Type: : Fixed
€9,900
shitur

Audi A8 4.2 TDI V8 Quattro (Shitur)

Audi A8 4.2 TDI V8 Quattro, Viti 2015, Transmision Automatik. Full Options. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : A8
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 205,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 4.2 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€27,000

Audi A7 3.0 TDI Quattro (Shitur)

Audi A7 3.0 TDI Quattro, Viti 2016, Trasmision Automatik. Full Options. Makine luksoze dhe komode per 5 persona

 • Auto Version: : A7 3.0 TDI Quattro
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 182,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€15,900
shitur

VW Tiguan 2.0 TDI 4 Motion (Shitur)

VW Tiguan ne shitje 2.0 Diesel TDI 4 Motion, Viti 2013, Transmision Automatik. Makine ekonomike dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Volkswagen
 • Auto Version: : Tiguan
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 200,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€12,700
shitur

Audi Q7 3.0TDI S-Line Quattro (Shitur)

Audi Q7 3.0 Diesel Quattro S-Line ne shitje, Viti 2010, Transmision Automatik, Me dogane te paguar. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : Q7 3.0
 • Year: : 2010
 • Mileage: : 220,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 7
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€13,800 €12,800

Suzuki Grand Vitara 4×4

Suzuki Grand Vitara 2.2 TD4 4x4, Viti 2010, Transmision Manual. Makine ekonomike dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Suzuki
 • Auto Version: : Grand Vitara
 • Year: : 2010
 • Mileage: : 230,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2.2 cm3
 • Transmission: : Manual
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€6,500
shitur

Range Rover Vogue Autobiography 4.4 Diesel V8 (Shitur)

Range Rover Vogue Autobiography ne shitje 4.4 Diesel V8, Viti 2015, Transmision Automatik. Full Options, E sapoardhur nga Zvicra.Ne gjendje shume te mire dhe me te gjithsa sherbimet e bera. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Vogue Autobiography
 • Auto Version: : Range Rover Vogue Autobiography
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 195,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 4400 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€52,000

Audi Q5 2.0 TDI Quattro (Shitur)

Audi Q5 2.0 TDI  Quattro, Viti 2013, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : Q5 2.0 TDI Quattro
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 201,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2.0 TDI cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€175,000
shitur

Audi Q5 3.0 TDI Quattro (Shitur)

Audi Q5 3.0 TDI  Quattro, Viti 2014, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : Q5 2.0 TDI Quattro
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 201,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 TDI cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Fixed
€20,500 €18,500