Show on page
15 Autos
 • 9 Autos
 • 12 Autos
 • 15 Autos
 • 18 Autos
 • 21 Autos
 • 24 Autos
 • 27 Autos
 • 30 Autos
 • 33 Autos
 • 36 Autos
 • 39 Autos
 • 42 Autos
 • 45 Autos
 • 48 Autos
 • 51 Autos
 • All Autos
Sort by
Last Added
 • Last Added
 • First Added
 • Cheap First
 • Expensive First
 • Make A-Z
 • Make Z-A
×
MORE OPTIONS
Loading

Audi A6 3.0 TDI (Shitur)

Audi A6 3.0 TDI Quattro, Viti  2004, Transmision Automatik. Makine komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : A6 3.0 TDI
 • Year: : 2004
 • Mileage: : 230,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€4,800 €3,800
shitur

Volkswagen Jetta (Shitur)

Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic [...]

 • Auto Version: : Jetta
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 160,000
 • Fuel: : Hybrid
 • Engine: : 1.6 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€9,300
shitur

Volkswagen Passat CC (Shitur)

Vehicle Body FeaturesVolkswagen Passat CC ne shitje 2.0 TDI, Viti 2013, Transmision Automatik. Makine ekonomike dhe komode per 4 persona.

 • Auto Make: : CC
 • Auto Version: : Passat CC
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 71,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 4
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€12,500
shitur

VW Tiguan 2.0 TSI 4 Motion (Shitur)

VW Tiguan ne shitje 2.0 Benzin TSI 4 Motion, Viti 2013, Transmision Automatik. E sapo ardhur nga Kanadaja. Makine ekonomike dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Volkswagen
 • Auto Version: : Tiguan
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 219,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Fixed
€11,000
shitur

Land Rover Discovery 3 (Shitur)

Land Rover Discovery 3 ne shitje 2.7 Diesel, Viti 2009, Look 2014, Transmision Automatik. Full Options. Ne gjendje shume te mire.

 • Auto Make: : Discovery 3
 • Auto Version: : Discovery 3
 • Year: : 2009
 • Mileage: : 280,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2700 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Fixed
€11,500 €9,999
shitet

BMW X3 28i XDrive (Shitur)

BMW X3 28i XDrive, Viti 2013, Full Options. Transmision Automatik, 1998 cc. Makine luksoze dhe komode. E sapoardhur nga Kanadaja.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : X3 28i Xdrive
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 161,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 1998 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€13,500
shitur

Audi A4 Quattro (Shitur)

Audi A4, Viri 2013, Diesel, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : A4
 • Auto Version: : A4
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 217,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€12,800
shitur

Audi Q5 Quattro (Shitur)

Audi Q5 2.0T  Quattro, Viti 2013, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : Q5 Quattro
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 186,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2.0 T cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€14,900
shitet

BMW 740d XDrive

BMW 740d XDrive 4x4 Diesel. Viti2018, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dokumenta dhe targa. Head up Display, Auto hold, Full Extra. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : 740d
 • Auto Version: : 740d
 • Year: : 2018
 • Mileage: : 134,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2993 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€62,000

Mercedes Benz E250 (Shitur)

Mercedes Benz E250 4 Matic AMG Line ne shitje, Viti 2014, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : E250
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 258,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 250 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€18,500

Audi Q7 3.0 Diesel (Shitur)

Audi Q7 3.0 Diesel ne shitje, Viti 2011, Transmision Automatik, Me dogane te paguar. Makine komoe dhe luksoze per 5 persona

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : Q7 3.0
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 185,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€17,000
shitur

Maserati Quattroporte 4.2 V8 (Shitur)

Maserati Quattroporte 4.2 Benzin V8, Viti 2008, Transmision Automatik, Full Options, Ne super gjendje etj.

 • Auto Make: : Quattroporte
 • Auto Version: : Quattroporte
 • Year: : 2008
 • Fuel: : Petrol
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€16,900

Mercedes Benz E200 (Shitur)

Mercedes Benz E200 4 Matic ne shitje, Viti 2015, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : E200
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 180,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 200 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Fixed
€19,700

Mercedes Benz E350 4Matic (Shitur)

Mercedes Benz E350 4 Matic ne shitje, Viti 2009, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : E350
 • Year: : 2009
 • Mileage: : 240,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€12,500
shitur

Mercedes Benz C300 4Matic AMG Line (Shitur)

Mercedes Benz C300 4 Matic AMG Line ne shitje, Viti 2012, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : C300 4 Matic AMG Line
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 155,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Fixed
€10,700