Show on page
15 Autos
 • 9 Autos
 • 12 Autos
 • 15 Autos
 • 18 Autos
 • 21 Autos
 • 24 Autos
 • 27 Autos
 • 30 Autos
 • 33 Autos
 • 36 Autos
 • 39 Autos
 • 42 Autos
 • 45 Autos
 • 48 Autos
 • 51 Autos
 • All Autos
Sort by
Last Added
 • Last Added
 • First Added
 • Cheap First
 • Expensive First
 • Make A-Z
 • Make Z-A
×
MORE OPTIONS
Loading
shitur

BMW X5 Xdrive 35d (Shitur)

BMW X5 Xdrive 35d, Viti 2014,  Full Extra, Transmision Automatik.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : X5 Xdrive 35d
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 154,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€29,000
shitur

Volkswagen Jetta (Shitur)

Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic [...]

 • Auto Make: : Volkswagen
 • Auto Version: : Jetta
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 220,000
 • Fuel: : Petrol+CNG
 • Engine: : 2.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Fixed
€7,500 €6,600
shitur

BMW 528i Xdrive (Shitur)

BMW 528i Xdrive 4x4 Benzin, e pershtatshme per gas. Viti 2009, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dogane te paguar. Makine komode dhe luksoze per 5 persona.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : 528i
 • Year: : 2009
 • Mileage: : 223,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2993 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€8,000
shitur

BMW 328d XDrive (Shitur)

BMW 328d XDrive Diesel. Viti 2014, Transmision Automatik. Ne gjendje  te shkelqyer, me dogane te paguar. Version luxury, Full Extra.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : 328d
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 192,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€15,500
sold

BMW X3 28i Xdrive(Sold)

BMW X3 28i Xdrive, Year 2013, Full Options. Automatic Transmission, 1998 cc. Luxury and comfortable car just arrived from Canada.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : X3 28i Xdrive
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 199,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 1998 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Fixed
€14,000
Shitur

BMW X3 28i (Shitur)

BMW X3 28i,  Viti 2010, Full Options. Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode. E sapoardhur nga Kanadaja.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : X3 28i
 • Year: : 2010
 • Mileage: : 250,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2998 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Fixed
€8,499 €7,999
shitur

Volkswagen Jetta (Shitur)

Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic Transmission. Economical and comfortable car for 5 people. - NRG MOTORS Volkswagen Jetta for sale 2.0 Gasoline / Gas, Year 2013, Automatic [...]

 • Auto Make: : Volkswagen
 • Auto Version: : Jetta
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 187,000
 • Fuel: : Petrol
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€7,500 €6,600
Shitur

VW Golf 6 GTI (Shitur)

VW Golf 6 GTI ne shitje 2.0 TSI, Viti 2010, Transmision Automatik. Stage 1 dhe makine komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Volkswagen
 • Auto Version: : Golf 6 GTI
 • Year: : 2010
 • Mileage: : 189,000
 • Fuel: : Petrol
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€8,999 €8,500
shitur

Audi A6 3.0 TDI Quattro (Shitur)

Audi A6 Quattro, Year 2012, Automatic Transmission. Luxury and comfortable car up to 5 persons.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : Quattro
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 174,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : gray
 • Price Type: : Fixed
€17,000
sold

Mercedes Benz C300 4 Matic AMG Line (Sold)

Mercedes Benz C300 4 Matic AMG Line on sale, Year 2011, Automatic Transmission. Comfortable car for 5 people.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : C300 4 Matic AMG Line
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 216,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€11,500 €8,500
shitur

Mercedes Benz E250 Bluetec 4 Matic AMG Line (Shitur)

Mercedes Benz E250 Bluetec 4 Matic AMG ne shitje, Viti 2014, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : E250 Bluetec 4 Matic AMG Line
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 164,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 250 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€20,499

Range Rover Evoque 2.0 Si (Shitur)

Range Rover Evoque ne shitje 2.0 Benzin Si, Viti 2012, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Evoque
 • Auto Version: : Range Rover Evoque
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 214,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€15,900

VW Golf 7 Bluemotion (Shitur)

VW Golf 7 ne shitje 2.0 TDI Bluemotion, Viti 2015 Navi, Sensor Parkimi, ECO fiket ne semafor, Sedilje me ngrohje, Panorama, 2 celsa, etj. Makine komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Volkswagen
 • Auto Version: : Golf 7
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 63,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€13,800
shitet

Nissan Patrol

Nissan Patrol ne shitje 3.0 Diesel, Viti 2009, Transmision Manual. Makinë e fuqishme 4x4 e përshtatshme për Off Road.

 • Auto Make: : Patrol
 • Auto Version: : Patrol
 • Year: : 2009
 • Mileage: : 160,000
 • Fuel: : Diesel
 • Transmission: : Manual
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : dark blue
 • Price Type: : Fixed
€15,500

Mercedes Benz ML 350 Bluetec (Shitur)

Mercedes Benz ML 350 Bluetec ne shitje, Diesel, Viti 2010, Transmision Automatik. Makine luksze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : ML 350 Bluetec
 • Year: : 2010
 • Mileage: : 251,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€12,000 €10,500