Show on page
15 Autos
 • 9 Autos
 • 12 Autos
 • 15 Autos
 • 18 Autos
 • 21 Autos
 • 24 Autos
 • 27 Autos
 • 30 Autos
 • 33 Autos
 • 36 Autos
 • 39 Autos
 • 42 Autos
 • 45 Autos
 • 48 Autos
 • 51 Autos
 • All Autos
Sort by
Last Added
 • Last Added
 • First Added
 • Cheap First
 • Expensive First
 • Make A-Z
 • Make Z-A
×
MORE OPTIONS
Loading
sold

Mercedes Benz C300 4 Matic AMG Line (Sold)

Mercedes Benz C300 4 Matic AMG Line on sale, Year 2011, Automatic Transmission. Comfortable car for 5 people.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : C300 4 Matic AMG Line
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 216,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€11,500 €8,500
shitur

Mercedes Benz E250 Bluetec 4 Matic AMG Line (Shitur)

Mercedes Benz E250 Bluetec 4 Matic AMG ne shitje, Viti 2014, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : E250 Bluetec 4 Matic AMG Line
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 164,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 250 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€20,499

Range Rover Evoque 2.0 Si (Shitur)

Range Rover Evoque ne shitje 2.0 Benzin Si, Viti 2012, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Evoque
 • Auto Version: : Range Rover Evoque
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 214,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€15,900

VW Golf 7 Bluemotion (Shitur)

VW Golf 7 ne shitje 2.0 TDI Bluemotion, Viti 2015 Navi, Sensor Parkimi, ECO fiket ne semafor, Sedilje me ngrohje, Panorama, 2 celsa, etj. Makine komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Volkswagen
 • Auto Version: : Golf 7
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 63,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€13,800
shitet

Nissan Patrol

Nissan Patrol ne shitje 3.0 Diesel, Viti 2009, Transmision Manual. Makinë e fuqishme 4x4 e përshtatshme për Off Road.

 • Auto Make: : Patrol
 • Auto Version: : Patrol
 • Year: : 2009
 • Mileage: : 160,000
 • Fuel: : Diesel
 • Transmission: : Manual
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : dark blue
 • Price Type: : Fixed
€15,500

Mercedes Benz ML 350 Bluetec (Shitur)

Mercedes Benz ML 350 Bluetec ne shitje, Diesel, Viti 2010, Transmision Automatik. Makine luksze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : ML 350 Bluetec
 • Year: : 2010
 • Mileage: : 251,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€12,000 €10,500