Show on page
24 Autos
 • 9 Autos
 • 12 Autos
 • 15 Autos
 • 18 Autos
 • 21 Autos
 • 24 Autos
 • 27 Autos
 • 30 Autos
 • 33 Autos
 • 36 Autos
 • 39 Autos
 • 42 Autos
 • 45 Autos
 • 48 Autos
 • 51 Autos
 • All Autos
Sort by
Last Added
 • Last Added
 • First Added
 • Cheap First
 • Expensive First
 • Make A-Z
 • Make Z-A
×
MORE OPTIONS
Loading
shitet

Audi A8 3.0 TDI Quattro

Audi A8 3.0 TDI Quattro, Viti 2012, Transmision Automatik. Full Options. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : A8
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 223,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€14,990
shitet

BMW 420d Gran Coupe XDrive

BMW 420d Gran Coupe XDrive 4x4 Diesel. Viti 2015, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dogane te paguar. Version Luksoz, Full Extra.

 • Auto Version: : 420d Gran Coupe
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 92,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Fixed
€17,900
shitet

Mercedes Benz S Class 350d 4Matic

Mercedes Benz S Class 350d 4Matic ne shitje, Diesel, Viti 2015, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : S Class 350d
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 272,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€29,900

Porsche Macan 2.0 Turbo

Porsche Macan 2.0 Turbo, Viti 2015, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : Macan
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 128,900
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 2.0 Benzin cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : blue
 • Price Type: : Negotiable
€28,500

BMW 640d Gran Coupe XDrive

BMW 640d Gran Coupe XDrive Viti 2013, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dogane te paguar. Version Luksoz, Full Extra.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : 640d Gran Coupe
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 243,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Fixed
€18,900

BMW 118d Urban Edition

BMW 118d Urban Edition Viti 2014, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dogane te paguar.

 • Auto Version: : 118d
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 233,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Fixed
€9,900
shitet

BMW 520d M Performance Xdrive

BMW 520d M Performance XDrive. Viti 2018, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dogane te paguar. Version Luksoz, Full Extra.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : 520d M Performance
 • Year: : 2018
 • Mileage: : 81,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€29,900
shitet

Audi Q5 3.0 TDI Quattro

Audi Q5 3.0 TDI  Quattro, Viti 2013, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : Q5
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 192,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 TDI cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€16,300
shitet

Audi A8 4.2 TDI Quattro

Audi A8 4.2 TDI Quattro, Viti 2015, Transmision Automatik. Full Options. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : A8
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 199,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 4.2 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€26,000
shitet

BMW X3 2.0d XDrive

BMW X3 2.0d XDrive, Viti 2012, Full Options. Transmision Automatik, 1998 cc. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : X3 XDrive
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 169,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 1998 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€10,900
shitet

Mercedes Benz ML 300 CDI 4Matic

Mercedes Benz ML 300 CDI 4Matic ne shitje, Diesel, Viti 2010, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mercedes benz
 • Auto Version: : ML 300 CDI
 • Year: : 2010
 • Mileage: : 284,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€8,800
shitet

Audi A4 2.0 TDI

Audi A4 2.0 TDI, Viti 2013, Transmision Automatik. Makine ekonomike dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : A4
 • Year: : 2013
 • Mileage: : 213,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 1968 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€11,400
shitet

Mini Cooper S Countryman

Mini Cooper S Countrymann 1.6 Benzin, Viti 2012, Transmision Automatik. Makine shume ekonomike dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Mini Cooper
 • Auto Version: : S Countryman
 • Year: : 2012
 • Mileage: : 148,000
 • Fuel: : Petrol
 • Engine: : 1.6 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€8,500

Audi A7 55 TDI S-Line

Audi A7 S Line 55 TDI Supercharged Bi Turbo New Model, Viti 2014, Trasmision Automatik. Full Options. Makine luksoze dhe komode per 5 persona

 • Auto Version: : A7 55 TDI Supercharged
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 107,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€20,900
shitet

Range Rover Vogue 4.4 TDV8

Range Rover Vogue ne shitje 4.4 Diesel V8, Viti 2011, Transmision Automatik. Full Options. Ne gjendje shume te mire dhe me te gjithsa sherbimet e bera. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : Vogue 4.4 TDV8
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 254,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 4400 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€17,500

Range Rover Sport 3.0 HSE

Range Rover Sport ne shitje 3.0 Diesel HSE, Viti 2014, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Range Rover
 • Auto Version: : Sport HSE
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 180,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€28,000
shitet

Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport ne shitje 2 .0 Diesel, Viti 2016, Transmision Automatik. Full Options. Ne gjendje te shkelqyer.

 • Auto Make: : Land rover
 • Auto Version: : Discovery Sport
 • Year: : 2016
 • Mileage: : 59,800
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€20,999
shitet

Range Rover Evoque 2.2d SD4

Range Rover Evoque ne shitje 2.2d SD4, Viti 2014, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : Evoque 2.2d
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 238,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2200 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : brown
 • Price Type: : Negotiable
€16,500
shitet

Audi A6 3.0 TDI Quattro

Audi A6 3.0 TDI Quattro, Viti 2011, Transmision Automatik. Makine komode per 5 persona.

 • Auto Version: : A6 3.0 TDI Quattro
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 148,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€7,900
shitet

Hyndai Avante 1.6 Gas

Hyndai Avante 1.6 Gas nga fabrika, Viti 2018, Transmision Automatik. Makine ekonomike dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : Avante
 • Year: : 2018
 • Mileage: : 158,000
 • Fuel: : LPG
 • Engine: : 1598 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : Front
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Negotiable
€11,500
shitet

Audi A6 3.0 TDI Quattro

Audi A6 3.0 TDI Quattro, Viti 2016, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Make: : Audi
 • Auto Version: : A6 3.0 TDI Quattro
 • Year: : 2016
 • Mileage: : 156,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€18,300
shitet

BMW 535d XDrive

BMW 535 XDrive 4x4 Diesel. Viti 2014, Transmision Automatik. Ne gjendje te shkelqyer, me dogane te paguar. Version Luksoz, Full Extra.

 • Auto Make: : BMW
 • Auto Version: : 535d
 • Year: : 2014
 • Mileage: : 175,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 3000 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : black
 • Price Type: : Fixed
€17,500
SHITET

Audi A5 S Line 2.0 TDI Quattro

Audi A5 S Line 2.0 TDI Quattro, Viti 2015, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : A5 S Line
 • Year: : 2015
 • Mileage: : 120,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2.0 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : white
 • Price Type: : Negotiable
€15,300
shitet

Mercedes Benz ML 300 CDI Grand Edition Designo

Mercedes Benz ML 300 CDI Grand Edition Designo ne shitje, Diesel, Viti 2011, Transmision Automatik. Makine luksoze dhe komode per 5 persona.

 • Auto Version: : ML 300 CDI
 • Year: : 2011
 • Mileage: : 264,000
 • Fuel: : Diesel
 • Engine: : 2987 cm3
 • Transmission: : Automatic
 • Drive: : 4x4
 • Doors: : 4 doors
 • Seats: : 5
 • Color: : grey
 • Price Type: : Negotiable
€10,400